Babyleker og leker til små barn.

Her finner du alltid oppdaterte auksjoner på alle slags babyleker og tilbehør fra eBay.
Gjør et kupp! Prisene er som regel langt under norske priser, selv etter frakt, toll og moms.
Utvalget er enormt, ingen norske butikker eller nettauksjoner kommer i nærheten.

På alle auksjoner du finner her har selgerne sagt at de kan sende til Norge.
Da slipper du å gå gjennom hundrevis av auksjoner på varer som ikke er tilgjengelig her hjemme på eBays egne sider. Dette kan du spare masse tid på.

Lekene er sortert og kategorisert for at du lettere skal finne det du leter etter.
Vi har sortert lekene etter mange hovedkategorier, og i de tilfellene hvor det er mange treff, har vi laget underkategorier med de største merkene innenfor hver kategori. For at ikke navigasjonsmenyen skal bli så lang, har vi gjort det slik at den lukker seg og kun viser underkategorier i den hovedkategorien du er. Dessverre er ikke alle søkene helt relevante. Mange av selgerne er ikke så flinke til å bruke gode beskrivelser, så det har vært ganske vanskelig å få 100% relevante treff i alle kategorier. De er likevel relevante nok til at du skal kunne finne det du leter etter. Du kan søke selv for å være enda mer detaljert, men husk å bruke engelske ord.

Priser, frakt, toll og moms

Prisene står oppført i Norske Kroner med og uten mva, i tillegg til US$, så du ikke skal behøve å dra frem kalkulatoren. Vi har tatt litt hardt i her (1US$=NOK 6), slik at du ikke skal få noen negative overraskelser på prisen.

Fraktprisene varierer, noen har til og med gratis frakt. Her må du sjekke selgerens detaljer, og i noen tilfeller kontakte dem.

Mva (25%) og fortollingsgebyr må betales på alle bestillinger til en samlet verdi på over kr.200,-
Om du kjøper flere småting, kan det i noen tilfeller lønne seg å gjøre flere bestillinger for å komme under 200-kroners grensen på hver bestilling.
Bestillinger til under kr. 200,- i vareverdi er helt toll- og momsfrie, altså uten fortollingsgebyr. Veldig mange babyleker kommer under denne grensen.

Postens fortollingsgebyr er på kr.120,-.

Tips:Gaver er toll- og momsfrie opptil en verdi på kr. 1000,- :)

eBay-registrering, PayPal betaling og kjøpsbeskyttelse.

Registrer deg hos eBay her. Du må være registrert for å by på auksjoner, eller selge tingene dine der. Det er fort gjort, og selvfølgelig gratis.

eBay-selgere bruker i hovedsak PayPal til betalinger.
PayPal gir deg pengene tilbake om det er noen problemer med leveransen din. (PayPal Buyer Protection) Det er en trygg og god betalingsmetode for deg som kjøper.
Registrer deg hos PayPal her. Det tar et par dager før kontoen din er aktiv. Få det i orden nå, så er du klar når drømmekjøpet plutselig dukker opp.

Med en PayPal konto kan du også motta betalinger på ting du ønsker å selge på eBay. PayPal tar imot kredittkortnummer fra kjøperen og setter pengene rett inn på din PayPal konto.

Å overføre penger du har tjent på salg fra PayPal til din bankkonto i Norge tar som regel 1-3 dager. Ønsker du å kjøpe eller selge mye vil det lønne seg å oppgradere PayPal kontoen til Premium eller Business. En standard konto har begrensninger på hvor mye du kan kjøpe eller selge for hver måned. Dette kan du lese mer om hos PayPal etter at du har registrert deg.

Fremdeles litt nervøs?
Å handle på eBay er ikke skummelt. Det er skikkelig moro når du klarer å gjøre et kjempekupp!
Så kast deg ut i det, du kommer ikke til å angre!

Lykke til i jakten på flotte leker til babyen din!
Copyright © 2007 NybaktMamma.com