Kontrollpanel | Registrer deg! | Kalender | Medlemmer | FAQ | Søk | Chat | Møteplassen | Forsiden  

NybaktMamma - Møteplassen Regler

Registrering i vårt diskusjonsforum er gratis!

Vi insisterer på at du følger de regler og retningslinjer som er beskrevet nedenfor. Hvis du aksepterer, klikk på knappen med "Jeg aksepterer reglene" nederst på siden.

Administratorer og moderatorer på NybaktMamma - Møteplassen vil prøve å holde tvilsomme meldinger unna dette diskusjonsforumet. Det er imidlertid umulig for oss å godkjenne hver melding på forhånd. Alle meldinger gir uttrykk for forfatterens syn, og vi tar ikke ansvar for innholdet i brukernes meldinger.

Ved å klikke på knappen under, bekrefter du at du ikke vil legge inn meldinger som er obskøne, vulgære, hatefulle, truende eller på annen måte i strid med alminnelig folkeskikk.

Om du finner en melding som du tror bryter disse reglene, er det en egen link du kan bruke for å innrapportere meldingen.

Eierne av NybaktMamma - Møteplassen har rett til å fjerne, redigere, flytte eller avslutte hvilken som helst diskusjon når de ønsker det, av hvilken som helst grunn.

Det er ikke lov å registrere seg med flere identiteter. Ønsker dere å skifte brukernavn eller annet, ta kontakt med administrator.

Møteplassen er et anonymt, ikke-medisinsk diskusjonsforum, og kan på ingen måte erstatte legebesøk eller fagfolks ekspertise. Informasjonen på disse sidene skal ikke brukes til å stille diagnose, eller sette igang behandling uten samråd med lege.
NybaktMamma fraskriver seg alt ansvar for skader eller ulemper som påføres en bruker ved brudd på vilkårene.

Møteplassen er tilgjengelig for alle, og NybaktMamma kan derfor ikke stå til ansvar for innholdet i de enkelte meldingene. Brukerne er selv ansvarlige for innholdet i egne meldinger.

Innhold som ikke er velkomment er bl.a. reklame, personangrep, trakassering, trusler, pornografi, rasisitiske utsagn, identifisering av andre brukere (f.eks. navn/adresse/telefonnummer/e-post) og annet innhold som bestrider norske lover eller vår oppfatning av god folkeskikk. Det er heller ikke lov å legge ut linker til sider som inneholder dette.

Personlige krangler og uenigheter hører ikke hjemme på Møteplassen. Vi ber dere bruke andre komunikasjonsmetoder til det.

"Du skal ikke plage andre
Du skal være grei og snill
Og forøvrig kan man gjøre hva man vil"
- Kardemommeloven

Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg vi synes er upassende. Dette forbeholdet skal ikke oppfattes som at NybaktMamma har godkjent alle meldinger som ikke har blitt slettet.

Vi forbeholder oss også retten til å utestenge personer som gjør grove eller gjentatte overtramp.

Ved spørsmål eller kommentarer som dreier seg om driften av forumet, moderatorer og deres handlinger, eller hvorvidt en person på forumet er "ekte", vennligst ta kontakt direkte med vedkommende eller administrator.
Husk at fokuset på sidene skal holdes på det å ha småbarn.

Husk at all informasjon du legger inn på Møteplassen blir tilgjengelig for alle.
Du bør derfor være svært forsiktig med å legge igjen sensitiv informasjon som kan misbrukes.

Det er ikke tillatt å bruke Møteplassen til kjøp og salg, eller for å samle inn veldedighetsgaver og/eller underskrifter.
Det er heller ikke tillatt å samle inn e-postadresser på sidene for utsending av reklame, kjedebrev, pyramidespill, veldedige innsamlinger o.l.
På Markedsplassen er det tillatt med annonser for kjøp og salg. Vi gjør oppmerksom på at det bare er tillatt med annonser fra privatpersoner. Kommersielle annonsører bes ta kontakt for tilbud om kjøp av annonseplasser ([email protected]).

NybaktMamma har copyright på alt innhold, og det er ikke lov til å bruke tekst fra innlegg på Møteplassen i andre forbindelser. Se Juridiske merknader.

Overtredelse av vilkårene kan føre til utestengelse fra tjenesten, og eventuelt politianmeldelse.

Ved utestengelse forbeholder vi oss også retten til la den omfatte alle nettstedene våre.< Kontakt oss - NybaktMamma >

Powered by: vBulletin Version 2.3.0
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
Alt innhold ©2001-2003 NybaktMamma.com

Juridiske merknader | Vilkår for bruk av Møteplassen