Gå til forsiden
For deg som er gravid
 | SnartGravid | SnartMamma |
Forside arrow Diverse artikler
tirsdag 04. desember 2007
Diverse artikler
Fertility Awareness Method (FAM) som prevensjon
Skrevet av Martha Klem   
lørdag 29. september 2007
Fertility Awareness Method (FAM) som prevensjonFertility Awareness Method (FAM) kan brukes både for å oppnå graviditet, og som en 100% naturlig prevensjonsmetode. Korrekt gjennomført vil metoden være 98% sikker.
I FAM sjekker man 3 fertilitetsindikatorer: den basale kroppstemperaturen (BBT), livmorsekretet og livmortappen.
På denne måten kan du lære deg å kjenne igjen signalene kroppen gir deg gjennom syklusen, og avtå fra sex, eller benytte andre prevensjonsmidler, i den fruktbare perioden (ca 5 dager før, og 3 dager etter eggløsningen).
Les mer...
 
Kontantstøtte til småbarnsforeldre
Skrevet av Martha Klem   
torsdag 27. september 2007
Kontantstøtte til småbarnsforeldreKan gis for barn mellom ett og tre år og for adoptivbarn som ikke har begynt på skolen. Støtten gis maksimalt i 23 måneder og barnet må ikke ha heltidsplass i barnehage med offentlig driftstilskudd.
Har du barn mellom ett og tre år som ikke bruker barnehage med offentlig driftstilskudd, kan du få full kontantstøtte. Har barnet deltidsplass i barnehage, kan du få delvis kontantstøtte.
Les mer...
 
Barnetrygd
Skrevet av Martha Klem   
tirsdag 25. september 2007
BarnetrygdBarnetrygden skal bidra til å dekke utgifter i forbindelse med det å ha barn, og virke omfordelende mellom familier med og uten barn. Den utvidede barnetrygden til enslige forsørgere skal bidra til å dekke merutgifter en enslig mor eller far har som følge av at de bor alene med barn i en egen husholdning. Barnetrygd gis for alle barn under 18 år som er bosatt i Norge.
Barnetrygd kan gis fra måneden etter at barnet er født og fram til og med kalendermåneden før barnet fyller 18 år.
Les mer...
 
Fødselsdepresjon
Skrevet av Tina Allen   
mandag 27. august 2007
FødselsdepresjonEtter å ha fått en baby kan du føle deg trøtt, få oppdelt søvnmønster, og føle deg lite uthvilt. Det er også veldig lett å føle seg overveldet med en ny baby å ta vare på, i tillegg til frykt og bekymring for at du kanskje ikke gjør alt perfekt. Noen opplever også en sterk følelse av tap, inkludert tap av egen identitet, tap av figuren man hadde før svangerskapet, og det å ikke føle seg like attraktiv. I tillegg kan det å ha mindre tid til deg selv, din partner eller ektefelle, og tid til sosialt samvær med venner, føre til depressive følelser.
Les mer...
 
Oversikt over anbefalte vaksiner
Skrevet av Martha Klem   
onsdag 25. juli 2007
VaksineHer får du en oversikt over vaksinene som inngår i det anbefalte barnevaksinasjonsprogrammet for barn født fra og med 1998, og barn født fra og med 2006.
Les mer...
 
Sportsutstyr for baby
Nike Babyklær
  Copyright © 1999-2007 SnartMamma.com
Juridiske merknader
Uadreams scam website