Gå til forsiden
For deg som er gravid
 | SnartGravid | SnartMamma |
Forside
søndag 02. desember 2007
Juridisk informasjon Utskrift E-post
Skrevet av NybaktMamma.com   
lørdag 21. juli 2007
Juridisk informasjon og ansvarsfraskrivelse

Innholdet på NybaktMamma.com er utelukkende til informasjonsbruk.
Dette er et privateid, ikke-medisinsk tilbud til alle som har små barn.

Opplysningene må på ingen måte brukes som erstatning for kompetent profesjonell rådgivning eller behandling av utdannet og godkjent lege.

NybaktMamma.com kan ikke kraftig nok oppfordre alle brukere med fertilitetsproblemer om alltid å søke lege. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bør du alltid konsultere en lege før du innleder en behandling.

Innholdet på NybaktMamma.com kan ikke og skal ikke brukes som basis for å stille diagnoser eller fastsette behandling. NybaktMamma.com kan på ingen måte stilles til ansvar - direkte eller indirekte - for noen skader eller mén, som måtte være konsekvensen av bruken eller misbruken av informasjon på NybaktMamma.com's internettsider.

Alt materiale på disse sider tilhører opphavsrettslig NybaktMamma.com - også innlegg som er sendt til et debattforum. Materialene kan ikke kopieres, selges, distribueres eller på annen måte gjengis uten uttrykkelig skriftlig avtale med NybaktMamma.com.

Brukere kan dog fritt printe materialet til eget privat ikke-kommersielt bruk på disse betingelser:

1. At dokumentene forblir hele, uredigerte og uten endringer.
2. At intet gebyr skal tas for privat utlån av materialet.
3. At opphavsrettigheter og
NybaktMamma.com's navn uttrykkelig angis som kilde og at (merk) disse juridiske informasjonene vedheftes.

NybaktMamma.com tar ikke ansvaret for innholdet av innlegg under vår åpne, interaktive debattseksjon Møteplassen. Dets åpne karakter umuliggjør en stram, øyeblikkelig kontroll med hva som uttrykkes av meninger, hvorfor vi ikke kan gjøres ansvarlige. Vi oppfordrer folk som finner upassende innhold til øyeblikkelig å kontakte oss ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. ), så vi kan fjerne det.

Vi forbeholder oss retten til å fjerne alt materiale, som anses for å være upassende: Pornografisk, støtende, fornærmende, injurierende, kvakksalverisk, kommersielt, udokumentert, ulovlig eller på annen måte i strid med vår oppfatning av god moral og etikk.

Ingen form for innlegg som kan sees som reklame eller markedsføring av et eller flere produkt tillates. Disse vil bli slettet umiddelbart, da vi skiller sterkt mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.

Bidragsytere kan operere under pseudonym, men kan ikke overdra retten til å sende materiale til andre personer.

Hvis du ikke kan godta ovenstående betingelsene for å anvende NybaktMamma.com, må vi be deg om å forlate nettstedet snarest.

© Copyright 1999-2007, NybaktMamma.com.

 
Les også:
Sportsutstyr for baby
Nike Babyklær
  Copyright © 1999-2007 SnartMamma.com
Juridiske merknader