Gå til forsiden
For deg som har små barn
 | SnartGravid | SnartMamma |
  
Forside arrow Nyheter > arrow Andre nyheter arrow IKEA tilbakekaller BARNSLIG babysovepose
fredag 20. mars 2015
Innhold:
Forside
 Nyheter:
Forskning
Andre nyheter
 Artikler:
Kosthold
Rettigheter
Råd & Tips
Vaksiner
Diverse artikler
 Annet:
Søk
Kontakt oss
Nytt fra Møteplassen:
Siste blogginnlegg:
Siste fra SnartMamma
Siste fra SnartGravid
IKEA tilbakekaller BARNSLIG babysovepose Utskrift E-post
Skrevet av IKEA   
tirsdag 24. juni 2008
IKEA tilbakekaller BARNSLIG babysovepose 
IKEA har mottatt to meldinger fra kunder om at glidelåsens bunnstopper har løsnet, noe som innebærer at også glideren kan falle av. Både bunnstopperen og glideren er små deler som kan forårsake kvelning hos barn hvis de løsner. Det er ikke meldt om skader i forbindelse med denne defekten.

Årsaken til defekten er at glidelåsen er av dårlig kvalitet. Vi har stanset salget og produksjonen av BARNSLIG soveposer, og går nå gjennom rutinene våre for å sikre tilfredsstillende kvalitet på BARNSLIG-produktene i fremtiden.

For IKEA har barns sikkerhet alltid første prioritet. Alle produkter går gjennom en omfattende risikoanalyse og -vurdering under utviklingsprosessen. Som en hovedregel, og så langt det er mulig, følger IKEA de til enhver tid strengeste produktkravene, som gjelder på våre markeder. Dersom et IKEA-produkt ikke lever opp til kravene våre, tar vi umiddelbart affære.

Soveposene lages i Indonesia og har vært i salg på alle markeder unntatt USA, Canada og De forente arabiske emirater siden april 2008. Kunder som har kjøpt en BARNSLIG sovepose med datostempel 0745 til 0824, bes levere den tilbake til sitt lokale IKEA-varehus, hvor de vil få refundert alle kostnader. Datostemplingen (ååuu) finnes på merkelappen som er sydd fast på innsiden av soveposen.

Vi beklager eventuelle problemer dette medfører for våre kunder.

For mer informasjon, ta kontakt med IKEA Kundesenter på 815 44 000.
 
Mest lest:
  Copyright © 1999-2013 NybaktMamma.com
Juridiske merknader